© 2019nutricom creative team

  • Grey LinkedIn Icon
  • Grey Facebook Icon
  • Grey Twitter Icon
  • Grey Instagram Icon
 Η Nutricom είναι μια πρωτοπόρα και ανερχόμενη επιχείρηση εστίασης με βασικό αντικείμενο την αναβάθμιση της ποιότητας των υπηρεσιών, εστιατορίων, ξενοδοχείων και catering.
 
Τόσο στο βασικό κομμάτι του φαγητού όσο και σε επίπεδο κατασκευής και  λειτουργίας, δίνει αποτελεσματικά καινοτόμες λύσεις παρέχοντας συνεχή επίβλεψη και υποστήριξη μέσα από μια ομάδα δραστήριων και ταλαντούχων συνεργατών.
 Οι προσφερόμενες υπηρεσίες γεννιούνται καθημερινά μέσα από τις ανάγκες του κάθε χώρου και εμπλουτίζονται από συνεχή εκπαίδευση και παρατήρηση της διεθνούς και εγχώριας γαστρονομικής σκηνής.
 Έμπειροι και ταλαντούχοι Chef, διοικητικό προσωπικό με Maitr,  Manager, Service staff, μηχανολόγους-μηχανικούς για το σχεδιασμό και τη λειτουργικότητα, Art-decorator για την διακόσμηση  και πλαισιωμένη υπηρεσία Marketing από εξειδικευμένο προσωπικό καθιστούν τη Nutricom καινοτόμα στον χώρο των υπηρεσιών εστίασης.

 "Δεν έχει σημασία πόσο μεγάλη η μικρή είναι η επιχείρηση σου, η Nutricom θα βρίσκεται πάντα δίπλα σου για να σε βοηθήσει να επιλέξεις αυτό που της ταιριάζει".

 
Θοδωρής, chef & Founder [Nutricom]

 Director & Healthy Cooking Expert

 Ο Θοδωρής Μήτσης γεννήθηκε  και μεγάλωσε στα Ιωάννινα με κύριες σπουδές κατεύθυνσης  στο τμήμα μαγειρικής της ΣΤΕΕ Αναβύσσου.  Στην μακροχρόνια πορεία του στην εστίαση, τόσο σε gourmet & casual εστιατόρια όσο και σε μεγάλα ξενοδοχεία υψηλών απαιτήσεων αλυσίδας “Leading Hotels of the world” & “Small  Luxury Hotels”, ηγήθηκε αποσπώντας τιμητικές κριτικές και διακρίσεις για την ποιότητα, την δημιουργικότητα, την ασφάλεια & υγιεινή των τροφίμων. Η ανησυχία του για εξέλιξη τον οδήγησε στην παρακολούθηση πολλών  ειδικών σεμιναρίων σε θεματικές κουζίνες, στη διοίκηση & οργάνωση, στις νέες τεχνικές και διεθνείς τάσεις, όπως επίσης και την υγιεινή διατροφή κάτι που τον κάνει να ξεχωρίζει και στον συγκεκριμένο χώρο με αρθρογραφία και συνταγολόγηση σε εξειδικευμένα περιοδικά. Το ανήσυχο πνεύμα του, η διαρκής διάθεση για εξέλιξη και επίτευξη υψηλότερων στόχων τον οδήγησαν στην έμπνευση, τη δημιουργία και την ανάπτυξη της Nutricom. Στόχος της η πλήρης, καινοτόμα,  και νεωτεριστική πρόταση στο χώρο της εστίασης και σε διεθνές επίπεδο.  

Φώτης, Chef

Hotel & Resort

Γεννήθηκε και μεγάλωσε στην Αθήνα. Το 2002 αποφοίτησε από τη σχολή τουριστικών επαγγελμάτων Αναβύσσου. Εργάστηκε σε μεγάλα ξενοδοχεία σε Χαλκιδική, Πελοπόννησο, Κύπρο και Κέρκυρα. Eχει παρακολουθήσει σεμινάρια ποικίλης θεματολογίας όπως, νέες τεχνικές μαγειρικής, διαχείρισης κόστους, management και ασφάλειας τροφίμων. Tα τελευταία δύο χρόνια εργάζεται ως Executive Chef σε ξενοδοχειακό όμιλο της Κέρκυρας.

Τάσος, F&B manager

Management/ Operation

Aποφοίτησε από την Ανωτάτη Σχολή Τουριστικής Εκπαίδευσης Κρήτης. Συνέχισε τις σπουδές του με την κατοχή Master στην Διοίκηση Επιχειρήσεων (Executive MBA) από το Πανεπιστήμιο Kingston της Αγγλίας. 
 Τα τελευταία 15 χρόνια έχει εξειδικευτεί στον τομέα του Food & Beverage έχοντας την Θέση του F&B Manager τα τελευταία 12 χρόνια . Τα τελευταία δύο χρόνια  κατείχε τη θέση του F&B Manager στο εστιατόριο Hytra, εστιατόριο Γαλάζια Χύτρα και την Στέγη Γραμμάτων και Τεχνών του Ιδρύματος Ωνάση.

Στέλιος, Chef

A la Carte & Fine Dining

Θοδωρής, Mechanical engineer 

Plans/ Construction/ Supervision

Γεννήθηκε και μεγάλωσε στη Σύρο. Διακρίθηκε στον διαγωνισμό S. Pellegrino Young Chef έχει τελειώσει boulangerie στην Le Gordon Blue, σεμινάρια Γαλλικής Κουζίνας στο Ritz Paris Escoffier, Έχει εκπαιδευτεί στο Relae καθώς και στον Joachim Wissler στο Vendome , στο All Senses , στο Funky Gourmet  και στο Cookoovaya. Εργάστηκε στη Σαουδική Αραβία, για τον βασιλιά Salman bin Abdulaziz Al Saud, έχει ήδη εργαστεί σαν private chef.

Γεννήθηκε στη Γερμανία και σπούδασε μηχανολόγος  στο ΤΕΙ Σερρών από όπου και αποφοίτησε.  Κατέχει  άδεια άσκησης Μηχανολόγου Μηχανικού, είναι ειδικός στην εκπόνηση  και την επίβλεψη ηλεκτρομηχανολογικών σχεδίων, την επίβλεψη εγκαταστάσεων  και τις Κατασκευές ηλεκτρομηχανολογικών έργων. Δημιουργεί  τρισδιάστατες  απεικονίσεις κατασκευών και συντάσσει ολοκληρωμένες μελέτες χώρου σύμφωνα με τις ανάγκες και τις απαιτήσεις  του κάθε  project.

Στέλιος, Marketing 

Marketing & Promotional Solutions 

Άκης, Maitr

Service Management & Operation 

Ο Στέλιος τελείωσε το ΤΕΙ γραφιστικής και εργάστηκε σαν καλλιτεχνικός διευθυντής και marketing manager σε μεγάλη διεθνή εταιρία. Η μεγάλη του εμπειρία στο χώρο τον καθιστούν  ιδανικό στην δημιουργία εταιρικής  ταυτότητας, ηλεκτρονικού & έντυπου προωθητικού  υλικού, σχεδιασμό και ανάπτυξη  ιστοσελίδας, ολοκληρωμένης πρότασης  σε concept,  τρισδιάστατη απεικόνιση,  εμπορικό σήμα, συσκευασία, και διαχείριση social media. Η λίστα δεν σταματά έτσι όπως και η ανάγκη για προβολή και διαφήμιση!

Ο Άκης  αποφοίτησε από το Τεχνολογικό εκπαιδευτικό ίδρυμα Αθηνών του  τμήματος τουριστικών επιχειρήσεων και εργάστηκε σε όλες της βαθμίδες των υπηρεσιών του εστιατορίου. Γρήγορα βρέθηκε να ηγείται  σε μεγάλες ξενοδοχειακές μονάδες κατηγορίας  small luxury hotels & Leading hotels of the word. Η εμπειρία του στο χώρο των εκδηλώσεων είναι εξίσου μεγάλη ενώ η συνεχής εκπαίδευση μέσω επιμορφωτικών σεμιναρίων τον καθιστούν  πολύτιμο στη μετάδοση γνώσεων και την εκπαίδευση προσωπικού.

Πάρης, Sushi expert

polynesian tastes

Άρης, Bartender & mixologist

operation & training

Σπούδασε στην σχολή τουριστικών επαγγελμάτων  στο τμήμα μαγειρικής της Le Μonde  και από τα πρώτα του κιόλας βήματα εξειδικεύτηκε στο Sushi και την πολυνησιακή κουζίνα. Μαθήτευσε δίπλα από αξιόλογους Sushi Chef και εργάστηκε σε εστιατόρια και ξενοδοχειακές μονάδες υψηλών απαιτήσεων κατηγορίας “Leading Hotels of the world”. Έχει παρακολουθήσει σεμινάρια  και ενημερώνετε τακτικά μέσα από νέα, για νέες τάσεις, τεχνικές και οργάνωση.

Γεννήθηκε και μεγάλωσε στην Αθήνα. Σπούδασε στην σχολή  “Le monde”  και κατέχει τα δύο πρώτα επίπεδα του WSPC. Έχει παρακολουθήσει ιδικά σεμινάρια σε  θέματα μπαρ και οργάνωσης  στο Bar Academy  και κατέχει  εξειδικευμένες  γνώσεις  Barista. Εμπλουτίζει συνεχώς τις γνώσεις  του στις νέες  τάσεις του καφέ και των cocktails και δημιουργεί μοναδικές γεύσεις  ανάλογες των απαιτήσεων.

Σταμάτης, chef

Josper grill & meet expert

Χρήστος

Mechanical engineer

Γεννήθηκε και μεγάλωσε στην Αθήνα. Σπούδασε στην σχολή τουριστικών επαγγελμάτων chef d’ Oeuvre με ειδικότητα μάγειρα. Εργάστηκε σε αρκετά εστιατόρια και ξενοδοχεία σε Ελλάδα και εξωτερικό, προωθώντας ως επικεφαλής  την μοντέρνα ελληνική και μεσογειακή κουζίνα. Εργάστηκε ως καθηγητής  μαγειρικής  τέχνης  παραδίδοντας σεμινάρια ελληνικής και παραδοσιακής κουζίνας με κατεύθυνση  στις νέες τεχνικές ψησίματος με “josper grill”, τα ψάρια & θαλασσινά και ειδικές κοπές κρέατος.

Γεννήθηκε και μεγάλωσε στον Πειραιά. Είναι πτυχιούχος Μηχανολόγος Μηχανικός, με μεταπτυχιακές σπουδές στη Διοίκηση Επιχειρήσεων (ΜΒΑ) και  20ετη πείρα στον σχεδιασμό και επίβλεψη βιομηχανικών και κτιριακών μηχανολογικών κατασκευών.
Έχει εργαστεί ως υπεύθυνος εργοταξιάρχης σε πληθώρα έργων υψηλών προδιαγραφών και απαιτήσεων. Είναι ειδικευμένος σε σωληνουργικά δίκτυα ειδικών κατασκευών και ιδανικός σύμβουλος ενεργειακών  μελετών.

Γρηγόρης, English teacher

English translator

Άννα, Art & decoration

Interior & Exterior Decoration / Craft Solutions

Σπούδασε Αγγλική Φιλολογία στο Αμερικάνικο Κολέγιο Deree. Παράλληλα με τις σπουδές του και μετά την ολοκλήρωσή τους, δίδαξε την Αγγλική Γλώσσα σε όλα τα επίπεδα εξετάσεων και ασχολήθηκε με τη μετάφραση νομικών και ιατρικών κειμένων. Εργάστηκε ως Καθηγητής, Διευθυντής Σπουδών κι Εκπαιδευτικός Σύμβουλος σε Σχολές Ξένων Γλωσσών ενώ μέχρι σήμερα, επαγγελματικά συνδυάζει τη διδασκαλία της γλώσσας και τη μετάφραση κειμένων.

Σπούδασε Μορφολογία εσωτερικών χώρων, διακόσμηση και σκηνογραφία στην Vakalo. Εργάστηκε ως διακοσμήτρια βιτρίνας στην Ελλάδα και Αγγλία, ως μορφολόγος και διακοσμήτρια εσωτερικών χώρων όπως cafe, restaurants, clubs, hotels, εκθεσιακών περιπτέρων (Ελλάδα -Αγγλία), και κατοικιών. Σχεδιάστρια τηλεοπτικών Props και διακοσμήτρια τηλεοπτικών εκπομπών (MEGA channel, Star channel). Ασχολήθηκε για σειρά ετών με νέες τεχνοτροπίες επιφανειών (δαπέδων , τοίχων),ζωγράφος, γλύπτρια και κατασκευάστρια διακοσμητικών αντικειμένων με υλικά που είναι πιο κοντά στο φυσικό του κάθε τόπου και τοπίου.

Βιβή, PR

Public relations & Sales strategy

Γεννήθηκε στην Αθήνα και μεγάλωσε στα Ιωάννινα. Σπούδασε αισθητική και παρακολούθησε πολλά σεμινάρια πωλήσεων & δημοσίων σχέσεων. Πολύ γρήγορα ανέβηκε στην ιεραρχία σε διεθνή κολοσσό στον χώρο των καλλυντικών όπου και προσφέρει τις υπηρεσίες της. Η ανησυχία και ο δημιουργικός της χαρακτήρας στάθηκε και  το εφαλτήριο για την συνεργασία της με μεγάλο αθλητικό σωματείο στη διοίκηση & επικοινωνία. Οι  υψηλοί στόχοι, το ταλέντο, ο επικοινωνιακός  χαρακτήρας και οι πωλήσεις θα αποτελούν  πάντα για αυτήν τα δυνατά της σημεία.  

Δημήτρης, Sommelier

Food & wine pairing / Training

Σπούδασε “Ηospitality Management” στη ΣΤΕΕ Αλεξανδρούπολης και κατέχει πιστοποιήσεις σε επίπεδο WSET 2 & 3. Οι γνώσεις του και η συνεχής εκπαίδευση μαζί με την εργασιακή εμπειρία που απέκτησε κατά τη διάρκεια της πορείας του τον φέρνουν στην κορυφή της εστιατορικής σκηνής με πολλές συνεργασίες σε διακεκριμένους χώρους εστίασης. Η αγάπη του και οι γνώσεις  για το κρασί και το καλό φαγητό τον καθιστούν πλέον κατάλληλο  στο “Food & Wine pairing”.

χρειάζεσαι περισσότερες λεπτομέρειες? επικοινώνησε μαζί μας 

Είμαστε εδώ να σε βοηθήσουμε. επικοινώνησε τηλεφωνικά , με email ή χρησιμοποίησε τα μέσα κοινωνικής δικτύωσης!