© 2019nutricom creative team

  • Grey LinkedIn Icon
  • Grey Facebook Icon
  • Grey Twitter Icon
  • Grey Instagram Icon
χρειάζεσαι περισσότερες λεπτομέρειες? επικοινώνησε μαζί μας 

Είμαστε εδώ να σε βοηθήσουμε. επικοινώνησε τηλεφωνικά , με email ή χρησιμοποίησε τα μέσα κοινωνικής δικτύωσης!

εξατομικευμένες υπηρεσίες 

Δημιουργία συνταγών

Είτε πρόκειται για μια και μοναδική συνταγή ή ένα ολοκληρωμένο σύνολο πιάτων, εμείς είμαστε εδώ για να σε βοηθήσουμε. Ίσως το μόνο που χρειάζεσαι είναι να προωθήσεις ένα προϊόν από την παραγωγή σου ή και πάλι να αλλάξεις συγκεκριμένα πιάτα από το μενού του εστιατορίου σου κάνοντας το έτσι πιο ελκυστικό. Γίνε συνεργάτης μας για μια μέρα και εξήγησε μας τις παραμέτρους που θα ήθελες να έχει η συνταγή που ζητάς. Θα δημιουργήσουμε για εσένα κάτι μοναδικό με κόστος πολύ προσιτό και σε ελάχιστο χρόνο. Το κόστος της συνταγής διαφοροποιείται ανάλογα την πολυπλοκότητα και το βαθμό δυσκολίας !

Ελληνική κουζίνα

 Ένα ξεχωριστό κεφάλαιο των υπηρεσιών μας ασχολείται με την ελληνική κουζίνα σε όλες τις εκδόσεις της. Είτε είναι κλασική ελληνική και σύγχρονη δημιουργική είτε βαθιά παραδοσιακή, είμαστε παρόντες.
Με σεβασμό στην παράδοση και τις εθνικές μας αξίες, παρουσιάζουμε με αγάπη το φαγητό που κερδίζει καθημερινά την  εκτίμηση του κοινού σε όλο τον κόσμο.
 Μέσα από τις γνώσεις και την εμπειρία μας μπορούμε να βοηθήσουμε τόσο επιχειρήσεις εντός των συνόρων όσο και επιχειρήσεις του εξωτερικού να αναδείξουν μεσω των υπηρεσιών τους αυτό το μοναδικό προϊόν αναθεωρώντας τυχόν αστοχίες και λάθη από το παρελθόν. Επικοινώνησε μαζί μας για λεπτομέρειες.

Δημιουργία ολοκληρωμένων μενού

 Ένα καλοστημένο μενού μπορεί να κερδίσει τις εντυπώσεις από την πρώτη κιόλας ματιά. Το ύφος και το είδος του μενού που θα δημιουργήσουμε ποικίλει ανάλογα τις ανάγκες του χώρου σου. Βοήθησε μας μέσα από τη δική σου ματιά να αναπτύξουμε το θέμα του χώρου σου δημιουργώντας ένα πλήρες και καλοστημένο μενού. Έπειτα άφησε τη γεύση να καταπλήξει. Μάθε για το κόστος κατασκευής και άλλες λεπτομέρειες, κλείνοντας ραντεβού με συνεργάτη μας. Το κόστος κατασκευής ενός μενού διαμορφώνεται με βάση την πολυπλοκότητα και τη δυσκολία του στην τελική εκτέλεση.

Επιδόρπιο

Το επιδόρπιο αποτελεί ίσως το σημαντικότερο κομμάτι σε ένα μενού εστιατορίου με τη γεύση και την εμφάνιση να καθορίζουν την επιτυχία ενός ολοκληρωμένου γεύματος. Το ζαχαροπλαστείο δε και η βιτρίνα του, μέσα από μια μεγάλη ποικιλία υλικών, δημιουργικότητας και φαντασίας, μπορεί να διευρύνει το πελατολόγιο του εξοικονομώντας πολύτιμο χρόνο και μειώνοντας δραστικά κάθε κόστος. Η εξέλιξη του γλυκού μέσα από νέες τεχνικές και σωστή κατεύθυνση δίνει μεγάλες δυνατότητες ανάπτυξης. ... Και εδώ θα μας βρεις δίπλα σου! Μπορείς να ενημερωθείς για την υπηρεσία μας από εξειδικευμένο εκπρόσωπο.

Καφές & νέες τάσεις

Ο καφές είναι ένα αναπόσπαστο κομμάτι της καθημερινότητας μας και ο ανταγωνισμός για ένα καλύτερο αποτέλεσμα μεγάλος. Έμπειροι συνεργάτες οργανώνουν και καθοδηγούν καταστήματα καφέ και ενημερώνουν για νέες τάσεις και ιδιαίτερες τεχνικές. Κλείσε ένα ραντεβού με συνεργάτη μας και μίλησε μας για το επιχειρηματικό σου πλάνο. Το κόστος της υπηρεσίας είναι ανάλογο των απαιτήσεων!

Υπηρεσίες οινοχόου

"Το κρασί είναι το μόνο έργο τέχνης που μπορείς να πιείς" Έτσι το βλέπουμε και εμείς. Μια ιδιαίτερη τέχνη που απαιτεί σωστή καθοδήγηση και ιδιαίτερες γνώσεις. Από την δημιουργία λίστας με επιλογή εγχώριας και διεθνούς ετικέτας, μέχρι την εκπαίδευση και παρουσίαση των ιδιαίτερων στοιχείων της κάθε φιάλης, θα μας βρεις δίπλα σου. Εξειδικευμένος εκπρόσωπος μας θα συλλέξει όλες τις απαραίτητες πληροφορίες για τις ιδιαιτερότητες του menu σου και θα προτείνει του καλύτερους δυνατούς συνδυασμούς με βάση τη γευστική σου κατεύθυνση. Ρωτήστε μας για την χρέωση της υπηρεσίας.

Επιχειρηματικός σχεδιασμός

Έλεγξε άμεσα τη βιωσιμότητα της επιχειρηματικής σου ιδέας αποφεύγοντας κάθε δυσάρεστη εξέλιξη. Μίλησε με έμπειρο συνεργάτη μας και εξήγησε του τι είναι αυτό που σχεδιάζεις να δημιουργήσεις. Θα επεξεργαστούμε τα δεδομένα και θα σου παρουσιάσουμε ολοκληρωμένη μελέτη δίνοντας σου έτσι την καλύτερη δυνατή οπτική για να σε βοηθήσουμε να πάρεις και την τελική απόφαση. Αν πάλι θέλεις να επανεξετάσεις το λειτουργικό κομμάτι της ήδη υπάρχουσας επιχείρησης, θα είμαστε κοντά σου δίνοντας τις καλύτερες δυνατές κατευθύνσεις. Ρώτησε μας για το κόστος της μελέτης. Θα ανταποκριθούμε άμεσα!

Μπάρ & κοκτέιλ

Αν μερικές συνταγές από δροσιστικά κοκτέιλ είναι αρκετές για να εμπλουτίσεις ή να ανακατασκευάσεις τη λίστα της επιχείρησης σου τότε μπορούμε να σε βοηθήσουμε. Αν πάλι αυτό που ζητάς είναι η εξ ολοκλήρου οργάνωση του μπαρ και η εκπαίδευση του προσωπικού σου μπορούμε να σε υποστηρίξουμε. Έμπειροι barman’s θα δημιουργήσουν για εσένα τις καλύτερες προϋποθέσεις για να κάνεις το χώρο σου να ξεχωρίζει. Οι ιδιαίτερες συνταγές τα δυνατά concept και η εμπειρία στη διαχείριση της πρώτης ύλης θα κάνουν την επιχείρηση σου άκρως ανταγωνιστική και κερδοφόρα. Ρώτησε μας για το κόστος των ενεργειών!

Οργάνωση εστιατορίου

Το κατάλληλο προσωπικό και η σωστή οργάνωση πίσω από τη σάλα θα δώσει άλλη αίγλη στο εστιατόριο σου. Έμπειροι Maitre θα διαγνώσουν τυχόν δυσλειτουργίες και θα βοηθήσουν στην δημιουργία μιας ορθότερης και ευπαρουσίαστης εικόνας. Μια απλή εκπαίδευση προσωπικού ή μια καθολική επανοργάνωση θα κάνουν αμέσως εμφανή τη διαφορά. Έκθεσε μας τις ανάγκες της επιχείρησης σου σε επαγγελματικό ραντεβού με εκπρόσωπο μας και δώσε μας την ευκαιρία να σταθούμε δημιουργικά δίπλα σου. Ζήτησε μας να σε ενημερώσουμε για το κόστος της παρουσίας μας σε αυτή την υπηρεσία και θα ανταποκριθούμε άμεσα.

Εύρεση προσωπικού

Η ανάγκη για τη στελέχωση μιας επιχείρησης με τα κατάλληλα άτομα αποτελεί πάντα πρωταρχικό στόχο. Οι δεξιότητες, ο επαγγελματισμός και το ατομικό προφίλ ειναι και τα σημαντικά σημεία έρευνας για μια επιχείρηση. Όλα αυτά έχουν γίνει και δική μας υπόθεση. Ενημέρωσε μας έγκαιρα για τις ανάγκες της επιχείρηση σου σε προσωπικό και επένδυσε τον ωφέλιμο χρόνο σου σε άλλες εξίσου σημαντικές ενέργειες. Η χρέωση της υπηρεσίας γίνεται έπειτα από επιτυχή επίτευξη συμφωνίας με τον εργοδότη. (Αφορά προσωπικό κουζίνας / εστιατορίου / μπαρ) Ρώτησε μας για το κόστος!

Διακόσμηση χώρου

Νέα σημαντική υπηρεσία που θα δώσει στο χώρο σου φινέτσα ή απλά θα συμπληρώσει σχεδιαστικά κενά. Εάν πάλι πρόκειται για μια πλήρη ή μερική ανακαίνιση τότε η φαντασία και οι ιδιαίτερες τεχνικές που θα χρησιμοποιήσουμε θα είναι αρκετά για να εγγυηθούν το αισθητικά άρτιο αποτέλεσμα. Μπορούμε να δουλέψουμε από ανακυκλώσιμα υλικά μέχρι και ιδιαίτερα κομμάτια μεγάλων διεθνών οίκων. Πες μας απλά πως φαντάζεσαι το χώρο σου και άφησε μας να δημιουργήσουμε για σένα. Ρώτησέ μας για το κόστος της μελέτης και υλοποίησης.

Οργάνωση εκδηλώσεων

Μπορούμε να κάνουμε την πιο χαρούμενη στιγμή σου ξεχωριστή προσφέροντας στους καλεσμένους, μοναδική εξυπηρέτηση μέσα από ένα άρτια οργανωμένο service. Για ένα απλό πάρτι, μια γαμήλια δεξίωση ή μια βάπτιση η Νutricom και οι συνεργάτες της θα ανταποκριθούν άμεσα για να δημιουργήσουν τα καλύτερα μενού στις πιο συμφέρουσες τιμές. Αν πάλι πρόκειται για ένα γεύμα ή δείπνο με άκρα ιδιωτικότητα τότε είμαστε σίγουροι ότι θα καταπλήξετε. Ρώτησέ μας για το κόστος των υπηρεσιών, και τη χρονική διαθεσιμότητα !

Σχεδιασμός κουζίνας

Μια αυτοψία από εξειδικευμένο μηχανικό της ομάδας μας για την αποτύπωση των αρχικών διαστάσεων, μαζί με την αρχική κάτοψη του χώρου για τον οποίο θα γίνει η μελέτη είναι αρκετά. Άμεσα θα ξεκινήσουμε την μελέτη μας λαμβάνοντας υπόψη το κόστος κατασκευής, τις ιδιαιτερότητες του χώρου και του προϊόντος που θα προσφέρει. Ο συντονισμός των εμπλεκόμενων συνεργείων είναι δική μας υπόθεση. Ζήτησέ μας να σε ενημερώσουμε για τα χρονοδιαγράμματα και το κόστος μελέτης. Θα κινηθούμε ταχύτατα προς όφελος σου. Το κόστος μελέτης διαμορφώνεται ανάλογα με την ιδιαιτερότητα του χώρου !

Please reload